خوی اشرافی گری برخی مسؤولان؛ عامل عقب افتادگی در عدالت | خطر ارتجاع را جدی بگیریم
حجت الاسلام محمد خرسند، عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا، بیان داشت: عقب افتادگی در اجرای عدالت به سبب خوی اشرافیگری است که از دوران سازندگی و پس از جنگ تحمیلی در بین برخی از مسؤولان به وجود آمده است.
وی با بیان این که متأسفانه در دوران سازندگی برخی خود را تافته جدا بافته تصور کردند، افزود: همین امر منجر شد ثروت با عدالت در کشور توزیع نشود و فاصله طبقاتی به وجود آید، با گذشت زمان عدهای روز به روز فقیرتر و عدهای نیز غنیتر شدهاند و امروزه کار به جایی رسیده است که برخی از مردم برای نان شب و تأمین معیشت حداقلی خود دچار مشکلات عدیدهای هستند.
وی تصریح کرد: مسؤولان اوایل انقلاب در جنوب شهر و در خانههای فقیرانه زندگی میکردند اما امروزه برخی خانههای چند هزارمتری و دارای استخر در شمال شهر دارند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به روایت «الناس علي دين ملوكهم»، عنوان کرد: طبیعی است، هنگامی که مردم به کیفیت زندگی خود و مسؤولان نگاه میکنند و میبینند هیچ نظارت دقیقی صورت نمیگیرد، دلگیر میشوند.
وی با انقاد از سبک زندگی برخی مسؤولان، گفت: گمشده امروز کشور ما عدالت است اما متأسفانه برخی از مسؤولان حاضر نیستند بپذیرند که عدم رعایت عدالت مشکلات عدیدهای در کشور پدید آورده است.
اصل و اساس انقلاب برای جاری ساختن عدل و عدالت بود
حجت الاسلام خرسند با تأکید بر این که اصل و اساس تشکیل جمهوری اسلامی ایران برای جاری ساختن عدل و عدالت در این سرزمین بود، اظهار داشت: بنا نبود شاه از کشور برود و ما جایگزین او شویم، خوی و خصلت شاهانه پیدا کرده و زندگی شاهانهای داشته باشیم.
وی ابراز داشت: جمهوری اسلامی یک روش و یک تفکر است و آحاد مردم با حضور در صحنههای گوناگون و دفاع از انقلاب تصریح میکنند که به چنین شیوه تفکر اعتقاد دارند اما برخی با دنیا طلبی، تجملگرایی و فرصت طلبی، زندگی اشرافی برای خود تدارک دیدهاند و به اعتماد مردم ضربه زده و زمینه سوء استفاده را برای دشمنان فراهم کردهاند.
عضو شورای مرکزی حزب مؤتلفه اسلامی تصریح کرد: فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر عدم موفقیت در مبحث عدالت، واقعیتی است که در کشور وجود دارد، باید تلاش کنیم مسؤولیتها به افرادی سپرده شود که زندگی شخصی آن افراد شفاف و حاکی از منش عدالت گونه باشد.
حجت الاسلام خرسند با اشاره به واژه ارتجاع که رهبر معظم انقلاب در دیدار با مردم آذربایجان به کار بردند، عنوان کرد: ارتجاع به معنای بازگشت به گذشته است. باید تبیین شود که انقلاب مردم ایران برای چه بوده است؛ آیا مردم برای نان، آب و اقتصاد انقلاب کردند یا هدف دیگری داشتهاند؟
وی افزود: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران، عمران و آبادانی تنها در چند نقطه از کشور وجود داشت اما با این حال به ندرت مشاهده میشود که مردم در آن ایام شعارهای معیشتی سر دهند، دغدغه مردم ایران برای انقلاب کردن، دینی و معنوی بود. مردم میخواستند ارزشهای دینی و معنی در جامعه حاکم باشد.
وی اظهار داشت: اگر مردم ایران به دنبال رانت و امتیاز بودند، چنین شرایطی پیش از انقلاب نیز فراهم بود، بنابراین اگر مسؤولان کشور اجرای عدالت را نادیده بگیرند و توجهی به معنویات و ارزشهای دینی نداشته باشند، ارتجاع رخ خواهد داد، ارتجاع یعنی آن که کشور در ظاهر اسلامی باشد اما در باطن محتوایی نداشته باشد و به همان شیوه پیش از انقلاب بازگردیم./878/ت۳۰۲/ق